Bellastyle.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei. Costul aferent expeditiei coletului tau este de 17 lei oriunde in Romania.Livrarea comenzilor se realizeaza prin intermediul unei firmei de transport, in termen de maximum 2-3 zile lucratoare.Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa acorzi atentie sporita la completarea in siteul nostru a urmatoarelor informatii:
  •  ADRESA DE LIVRARE: trebuie sa fie corecta si completa, inclusiv codul poștal
  •  NUMARUL DE TELEFON: trebuie sa fie completat pentru ca tu sa poti fi contactat/a de curier in vederea livrarii.
  • In anumite perioade, in care volumul livrarilor efectuate de partenerii nostri este, in mod traditional, crescut (de exemplu: Paste, Craciun, BlackFriday etc), exista posibilitatea ca livrarea comenzii tale sa sufere o intarziere rezonabila. Aceasta intarziere nu constituie o incalcare a contractului incheiat intre Client si Vanzator, fiind in afara controlului nostru.
 Plata se face prin RAMBURS, la primirea coletului. Veţi achita suma de plată agentului care vă va livra coletul.
Retur simplu
Acceptăm retururi doar in urmatoarele situatii:
Bellastyle.ro va accepta doar returnarea produselor care sunt in starea lor initiala, nu au fost purtate,modificate si au eticheta atasata .
Produsul livrat este defect sau nu corespunde cu ce ati comandat ( va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului ) acesta fiind singurul caz in care Bellastyle.ro va acoperi contravaloarea rambursului in totalitate, in restul cazurilor taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client.
Returul se face printr-o firma de curierat astfel: specificati numele cu care ați efectuat comanda  și un cont bancar în vederea realizării returului de bani.
Returnarea banilor prin transfer bancar poate dura pana la maxim 14 zile lucratoare.

Schimb de colete

In cazul in care doriti sa schimbati produsul ne contactati telefonic sau prin Facebook pentru a stabili schimbarea acestuia cu un alt produs.Dupa stabilirea produsului pe care il doriti la schimb, noi trimitem un nou colet, iar dumneavoastră  veti ambala produsul pe care doriti sa îl schimbati și il veți înmâna curierului care va fi trimis de către noi.Acesta va stii ca are ceva de ridicat de la dumneavoastră.
Costul transportului este de 24 lei.
PRODUSELE SE SCHIMBA SAU SE RETURNEAZA IN MAXIM 14 ZILE DE LA PRIMIREA ACESTORA.
 
Telefon:0721340550
You have successfully subscribed!